Kedves Bencés Diáktársak!

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a Bencés Diákszövetség országos szolidaritási program keretében segíteni szeretne a veszélyeztetett csoportba tartozó bencés diáktársak életének biztonságosabbá és könnyebbé tételében (bevásárlás, gyógyszerkiváltás, halaszthatatlan ügyek elintézése).

Az alábbi két csoporthoz tartozó bencés diáktársak jelentkezését várjuk:

  1. Kérjük a járványügyi szempontból veszélyeztetett csoportba tartozó, segítségre szoruló idős és/vagy beteg diáktársainkat, akik másként nem tudják megoldani a mindennapi életvitelhez szükséges bevásárlásaikat vagy gyógyszereik kiváltását, szíveskedjenek jelezni felénk igényüket.
  2. Kérjük azon fiatal jelenlegi és volt diákokat, akik szívesen segítenének idősebb diáktársainkon, szíveskedjenek jelezni ebbéli szándékukat.

A Bencés Diákszövetség az igények összehangolását vállalja, a rászoruló és a segíteni szándékozó diáktársak “összekapcsolását”. A program koordinátora és ötletgazdája Dr. Varga Gábor (Ph., ’86) diáktársunk, akit elsősorban e-mailen (drvargab@gmail.com), másodsorban telefonon (+36 70/510-8550) szíveskedjetek keresni.

Vigyázzunk egymásra!

Nógrádi László (Ph., ’66), elnök